مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت تام

سلام بنده سه منزل دارم بعد از تصادفی دچار بیماری حواس پرتی شدم، حواسم نبود که کل منازل سندشان یکی هست به همسرم وکالت دادم تا سند منزلی که در آن هست را به اسم خودش بزند ولی او سو استفاده کرده اول کل سند را به اسم خودش انتقال داده و بعد به صورت تفکیکی هریک از منازل را به اسم فرزندانمان انتقال داده آیا امکان ابطال اسناد و برگرداندن آنها به اسم خودم وجود دارد؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام باید وکالتنامه بررسی شود معمولا حق دریافت ثمن با موکل باقیست