مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شکایت

بنده برای یک شرکت نرم افزاری کار کردم و قراردادم تموم شده و دیگه سر کار نرفتم الان رفتن شکایت کردن که باید غرامت ما رو بدی و فلان و بهمان،
من هیچ مشکلی ندارم چون قراردادم تموم شده، حالا سوالم اینه تو جلسه دادگاه که من متهمم آیا امکانش هست قاضی به درخواست های من هم رسیدگی کنه مثلا اونا بیمه من رو پرداخت نکردن میتونم تقاضای بیمه خودم رو مطرح کنم یا چون که اونا شکایت رو مطرح کردن فقط به درخواست اونا رسیدگی میشه و من باید برم شکایت جدید ثبت کنم،
خلاصه اینکه من میدونم تبرئه میشم، آیا میتونم به قاضی بگم درخواست های من رو اعم از بیمه و عیدی بررسی کنه یا چون دادگاه رو طرف مقابل باعث تشکیلش شده فقط درخواست اون بررسی میشه و من فقط برای سوال جواب اونجام.
ممنون از سایت خوبتون و مشاوره های عالیتون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اگر شکایت شده فقط به شکایت وی رسیدگی میشود