مشاوره حقوقی رایگان - غبن افحش

سلام
بنده زمینی رو خریداری کردم ، خریدار پس از 6 ماه دادخواست غبن فاحش داد که به دلیل اینکه خودش زمین رو تو سایت اگهی کرده بود و منم اسکرین شاتشو داشتم ثابت کردم که خودشون قیمت اعلام کردن ، بعد الان اومده پس از یک سال و دو ماه از تاریخ انجام معامله دادخواست غبن افحش داد .
میخوام بدونم که دادخواست شون رد میشه یا رسیدگی مجدد انجام میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تفاوت قیمت بالایی را گفته باشید قابل پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
در صورت رد غیبت فاحش به طریق اولی غبن افحش نیز رد خواهد شد.
و السلام

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر زمان برای اعمال حق فسخ گذشته.بعد از اطلاع باید فوری از حقش استفاده کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال نظر قاضی دادگاه ملاک است که با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد و شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.