مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

سلام وقت شما بخیر
من موقع عقد 75 گرم طلا به شوهرم هدیه دادم اما بعد یک سال به مشکل خوردیم و هنوز طلاق نگرفتیم ولی دو ساله جدا زندگی میکنیم.
من شکایت کردم بابت برگشت طلاهایی که کادو دادم. اومد دادگاه و به قاضی گفت هدیه بوده و قاضی هم رای به نفع من صادر کرد و حکمشو گرفتم اما دو روز مونده به اجرای حکم اعتراض زد به رای دادگاه و درخواست صادر کردن رای به بی حقی من کرد. آیا با وجود رای دادگاه و اعتراف خودش بابت اینکه طلاها کادو بوده میتونه رای دادگاه رو عوض کنه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هبه تحت شرایطی قابل رجوع می باشد مانند اینکه طلاها موجود باشد بستگی به دفاعیات دارد
مهلت اعتراض 20روز از تاریخ ابلاغ می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید پرونده و کل اظهارات ایشان در پرونده را ملاحظه کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا استدلال شما قوی نبوده است
در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی کنم چکاری باید انجام بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت تجدیدنظرخواهی پرونده جهت رسیدگی مجدد به دادگاه تجدیدنظر استان ارجاع خواهد شد و در صورت اقرار همسرتان احتمال نقض رای بسیار کم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر حکم قطعی صادر شده باشد فقط باید دلیل جدید داشته باشد و درخواست اعاده دادرسی را مطرح نماید