مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

باسلام. یکی از واحدهای ما یک سال هست که خالی و صاحبخانه قبول نمیکنه شارژ ساختمان پرداخت کنه ما به ایشان میگیم باید شارژو نصفشو پرداخت کنید ولی ایشون قبول نمیکنه میگه من آنجا تردد ندارم لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه جهت پرداخت ارسال نمایید در صورت عدم پرداخت از طریق قانونی اقدام نمایید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و در صورت عدم اقدام از طرق مراجع قانونی پیگیری گردد