مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام. من یه چک برگشتی دارم ماله چهار سال پیش بوده تازه امسال شکایت کردن و الان حکم توقیف ماشین مو که یه پراید 87 هست گرفتن منم تنها همین ماشین و دارم و تو اسنپ کار میکنم هیچ شغل دیگه ای ندارم ایا میتونم رفع توقیف ماشین مو بگیرم

پاسخ ها :

سعید وظیفه دوست

جناب آقای سعید وظیفه دوست :

با سلام ، اگر در مرحله اجرای احکام هستید نسبت به دادنامه صادره دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدین و استناد کنید به وسیله امرار معاش بودن وسیله نقلیه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اعسار
را مطرح نمایید

و اگر اثبات گردد که خودرو وسیله امرار معاش است جز مستثنیات دین محسوب می‌شود و رفع توقیف خواهد شد