مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام. دوست من با پسر عموش لواط داشته و دوست من 15 سالشه و پسر عموش 14سالشه
ایا با ازمایش ها معلوم میشه دوستم با پسر عموش لواط داشته یا خیر و این لواطشون اولین بار بوده و پشیمونن در اینده به مشکل جدی میخوره یا خیرو اینم بگم دوستم رو پسر عموش دخول انجام داده با رضایت طرفین و اگه سالها ازش بگزه تو ازمایشات معلوم میشه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم تکرار و مرور زمان خیر