مشاوره حقوقی رایگان - عدم خبر رسانی کارشناس دادگستری

کارشناس از سوی دادگاه برای تقسیم شدن یا نشدن ملک ما رفت فقط خواهان و چند خوانده که با خواهان همفکر بودند را دعوت کرد به ما اصلا چیزی نگفت ایا مرتکب جرم شده است؟ همچنین تصویر از ملک به صورت ناقص گرفت فقط ارتفاع را انتخاب کرد زمین مسطح و باغ را مخفی نگاه داشت تا قاضی بگه چون تپه هست قابل تقسیم نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر جرمی نیست اما میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض بزنید تا مجددا در هیات سه نفره کارشناسی شود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام به نظریه کارشناس مذکور اعتراض نمایید