مشاوره حقوقی رایگان - وعده دروغ ازدواج و سواستفاده

سلام. من دوسال پیش با آقایی آشنا شدم که ایشون از روز اول گفتند باید ازدواج کنیم و من رو شدیدا زیرنظر داشتن و با دیر جواب دادن تلفن فحش و اگر میومد پیشم کتک میزد چندبار بدجور کتکم زد و من به 110 زنگ زدم اما شکایت نکردم که باعث شد دندان جلو من سیاه و لق شود و عکس از کبودی ها دارم تا مهرپارسال که به یکباره خواهرش زنگ زد بهم گفت داداشش با یه زنه که قبلا دوست بوده خونه گرفتن. تواین مدت هم بمن میگفت خونه بگیر اما من خانوادم راضی به این ازدواج نبودن اقدامی نکردم. من تمام وقتم حتی رابطه باخانوادم رو بخاطرش از دست داده بودم و اون رفت. بعد از دو هفته پیداش شد. و گریه و منو ببخش بخاطر پولش که خونه بگیرم و قراره برام ایسوزو بخره تحمل کن خرید بهش میگم من عاشق تو هستم نخواست خوش اومد و تو این مدت از من فیلم در واتساپ میخواست و میگفت من شوهرتم باید بفرستی من فرستادم میگفت پاکشون کردم که بعد از اینکه اون زن که صیغه هم هست فهمید و بهم گفت فیلمهاتو من از گوشیش برداشتم و پخش میکنم و تازه فهمیدم حتی خانوادش به اون ازدواج راضی نبودن و خودش خواسته. من الان یه ادم افسرده شکست خورده هستم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر عقد کردید ازش بابت مهریه و ترک انفاق و ازدواج مجدد شکایت کن اگر نه ولش کن این مردی که تو تعریف کردی فقط اسمش مرد است ولی مرد نیست خدا را شکر کن که عقدش نیستی.

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام میتوانید دیه بخواهید چون مشمول مروز زمان نمی‌شود
قبل ازازدواج حتما با مشاور روانشناس مشورت کنید تا از سلامت روان ایشان مطمئن شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عقد کرده اید میتوانید با حربه مالی زوج را مجبور به طلاق کنید و مهریه و نفقه بخواهید اما در غیر این صورت میتوانید تخت عنوان افشای اسرار و عکس های شخصی شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص دیه و افشای اسرار و عکسهای خصوصی تان می توانید پیگیری نمایید
ولی در خصوص وعده دروغین ازدواج متاسفانه نمیتوانید کاری انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خود کرده را تدبیر نیست .
علیهذا اگر شما را تهدید کردند به عنوان تهدید می توانید شکایت نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه و افشای اسرار و عکسهای خصوصی تان می توانید پیگیری نمایید