مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق و موتور

سلام خسته نباشید
بنده اول تیرماه یه مینی بوس بنز خریدم. چون بار اولم بود و تجربه کافی نداشتم و ماشین داشت گرون میشد هول بودم.موقع خرید موسسه گفت کارت هوشمند داره ولی بعده یک ماه متوجه شدم نداره ولی چیزی تو قولنامه بیان نشده ک کارت هوشمند داره یا نداره،باید عرض کنم اونموقع قیمت ماشینی ک کارت هوشمند داشت فرق داشت.بعد دوباره الان ک رفتم تعویض پلاک کنم راهنمایی رانندگی هم تعویض اتاق زده هم تعویض موتور
من ماشینا خرجش کردم و خیلی واسش زحمت کشیدم و اگرم بخوام پسش بدم با همون قیمت یا یه قمیت ناچیزی بیشتر پس میگیره من میتونم اقدام کنم ک کلاه سرم گذاشتن و پولما ی مقداری هم بابت کارت هوشمند و هم بابت تعویضیاش پس بگیرم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس بیاید خسارات شما را تعیین کند، بعد دادخواست مابه التفاوت قیمت به مبلغی که کارشناس تعیین می کند تقدیم کنید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بله طرح شکایت کنید از موسسه