مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل زمین موجود در سند

باسلام. از کسی چندسال پیش طلبکار بودم وچون پول نداشت که بدهد. یک سندی که شامل زمین و آب کشاورزی بود و وکالت بلاعزل داشت بعد استعلامات به نام من سند قطعی زد. تا بعدا یا پولش را بپردازد و یا زمین و آب را تحویل دهد. متاسفانه باز هم هیچکدام را انجام نداده. آیا میشه زمین و آب سند مذکور را با حکم دادگاه تحویل بگیرم. با چه نوع شکایتی. تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه و هزینه دادرسی را مطرح نمایید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

بله .دادخواست الزام به تحویل ملک را مطرح نمایید