مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

سلام بنده به عنوان خواهان برای شکایت به وکیل مراجعه کردم در تاریخ 1399/1/23 که وکیل با قول اینکه ظرف سه ماه رای به نفع بنده میگیره 100 میلیون باهام قرارداد شفاهی کردیم و چک بهش دادم. قرارداد هم امضا کردیم ولی من اطلاعی دقیقی از متن قرارداد ندارم فقط اس ام اس برام اومد و کد بهشون گفتم. بعد از گذشتن 10 ماه و پاس شدن چکهام و پیگیری هام متوجه شدم که اصلا شکایت بنده رو ثبت نکرده. بعد از اون یه کاغذ برام نوشت و امضا کرد که اگر تا اخر سال 1400 رای نگرفت پولمو بهم بر میگردونه که باز هم نتونست تا الان هم داره منو امروز فردا میکنه.ایا شکایت کنم میتونم پولمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله هم از طریق کانون وکلا پیگیری کنید هم از طریق دادسرای انتظامی وکلا

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

بله منتها بایستی در دادسرای انتظامی کانون وکلای استان شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق کانون وکلای متبوع دادسرای انتظامی وکلا اقدام کنید