مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سهام شرکت

سلام. من یک نفرو بخاطر دیه محکوم کردم و سهامی که در یک شرکت داشت رو توقیف کردم بعد فهمیدم با خانومش تبانی کرده و دو ماه قبل توقیف من برای مهریه از اداره ثبت توقیف کردند الان میخوام بزارم برای مزایده الان اگر برای مزایده بره خانومش میتونه بگه من برمیدارم چون من اول توقیف و با همسرش توافق بکنه و سهام رو برداره یا فروخته میشه چون قیمت سهامش از مبلغ مهریه کمتره ایا امکان داره قاضی قبول نکنه و بگه میره مزایده چون توقیف کننده ها دونفرن ممنون میشم پاسخ بدین من میخوام سهام فروش بره هرطوری که هست

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

مهریه جز دیون ممتازه هست و زوجه می تواند نسبت به فروش اقدام کند و اگر مازادی از حاصل فروش باقی بماند برای طلب شما هم محاسبه خواهد شد