مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام. در صورت اقدام روی چک بلامحل بصورت کیفری، فقط صادر کننده مشمول حبس خواهد شد؟ و بعد گذراندن دوران حبس آزاد میشه؟ مبلغ چک ازش خواسته نمیشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کیفری اقدام شود فقط بحث مجازات است بابت مطالبه باید دادخواست حقوقی دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مسئولیت کیفری فقط برای صادر کننده است.
بعد از تحمل محکومیت آزاد می گردد.
برای گرفتن مبلغ چک ضمن شکایت کیفری باید دادخواست مطالبه وجه چک و خسارات و تاخیر تادیه به دادگاه کیفری ارائه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعا باید ان را برگرداند اما مستلزم طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شکایت کیفری فقط حبس و مجازات صادر کننده بررسی میشود ولی شما میتوانید به صورت حقوقی علیه صاحب حساب و صادر کننده اقدام کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله شکایت کیفری فقط مربوط به صادر کننده است برای مطالبه باید دادخواست داده شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است حقوقی اقدام کنید تا به پولتان برسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در شکایت کیفری چک بلامحل موضوع رد مال وجود ندارد و باید برای مطالبه وجه چک دادخواست بدهید چنانچه صادرکننده مشمول حبس یا جزای نقدی شود و مجازات را متحمل شود به لحاظ کیفری دیگر مسولیتی ندارد‌...