مشاوره حقوقی رایگان - توقیف عیدی و پاداش بابت مهریه

سلام، با وجود اینکه طلاق گرفته ایم و مهریه نیز تقسیط شده و سکه پرداخت می شود و اینکه دارای همسر دوم می باشم، آیا عیدی و سنوات پایان سال توقیف می شود؟
سال گذشته کاملا توقیف شد.
هرچقدر تلاش و پیگیری کردم که نظریه مشورتی؛ بیان کرده نباید توقیف شود ولی قاضی اجرای احکام میگه بعضی هم عکس نظریه رو دارن و میگن میشه توقیف کرد که متاسفانه قاضی بعد دوم رو مدنظر قرار داد و توقیف نمود.
حال اینکه اگه امکان توقیفم باشه یک سوم یا یک چهارم توقیف میشه.
لطفا راهنمایی کنید من که دارم مهریه رو پرداخت میکنم، آیا عیدی باید توقیف شود؟
اگه توقیف میشه، آیا همه عیدی و سنوات رو میشه توقیف کرد؟
نیروی شرکتی مخابرات هستم. ممنون

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از حقوق‌توقیف‌می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بنا به درخواست زن محتمل است .اگر فرزند داشته یک چهارم کسر میشود درغیر این صورت خیر توقیف حقوق از اصل حقو ق موظفی است نه از مزایاواضافه کاری و..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر فرزندی ندارید یک سوم توقیف می شود
امکان توقیف عیدی وجود دارد
بله امکان توقیف وجود دارد