مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ناشزه شدن

سلام. خانمی هستم با دو فرزند. همسرم دو ماه پیش با دعوا از خونه رفت. منم مغزی درب رو عوض کردم و رفتم خونه مادرم. برام تمکین زد به خونه خودم. خونه بنام منه.منم جواب دادم که من هستم و تو رفتی منزل پدرت حتی آدرسش رو تو ثنا عوض کرد. دو مرحله مامور آورده و صورتجلسه کرده که من ادعای دروغ کردم و مغزی درب رو عوض کردم. فیلم و عکس هم از درب خونه داره.میتونه منو ناشره کنه.من باید کاری بکنم یا نه.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در صورت طرح دعوای الزام به تمکین در شعبه حاضر شوید و اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید و زوج منزل مشترک را ترک کرده است و چون منزل به نام شما است صورتجلسه کلانتری به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت طرح دعوای الزام به تمکین در شعبه حاضر شوید و اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اعلام کنید حاضر به تمکین هستید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در جلسه تمکین حاضر شوید و اعلام کنید این آقا خانه و اساس آلبیت را فراهم کند تا من تمکین کنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است. باید از طریق قانونی اقدام کنید