مشاوره حقوقی رایگان - استعلاجی زندانی

باسلام و عرض ادب. اینجانب به تحمل 5سال حبس تعزیزی محکوم شدم و با توجه به قطعی شدن رای می‌بایست به تحمل آن اقدام نمایم که از زمان گذاشتن وثیقه تا قطعی شدن رای دچار پارگی دیسک کمر شدم و برابر اعلام و نظر دکتر می‌ بایست عمل جراحی انجام دهم که به ناچار خودم را به زندان معرفی نمودم و پس از چند روز در زندان اقدام به گرفتن مرخصی جهت انجام عمل جراحی نمودم که از چند نفر از کارمندان زندان سوال کردم هر کسی یک جوابی در خصوص اینکه آیا ایام استعلاجی جز حبس میباشد یا خیر گفتن حال آیا مدت استعلاجی جز مدت حبس اینجانب میباشد یاخیر برابر چه ماده ای و تبصره ای؟ با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. مستند به ماده 522 قانون آیین دادرسی کیفری، مرخصی استعلاجی بسته به مورد می تواند جزو مدت حبس باشد یا نباشد؛ با این توضیح که در فرض عدم تودیع تامین متناسب توسط زندانی و معالجه وی در بیمارستان تحت نظارت ضابطان، مدت معالجه جزء مدت حبس محسوب می شود...