مشاوره حقوقی رایگان - زنگی بعد از ازدواج مجدد

با سلام و خسته نباشید دادگاه به همسرم ازدواج مجدد داده و او نیز ازدواج کرده ایا من حالا میتوانم بر سر زندگیم برگردم و همسرم در قبال زندگی من مسئول است و باید برایم منزل و وسایل خانه بدهد. یا دیگر هیچ گونه حقی ندارم. چون در دادگاه بد رفتاری همسرم را نتوانستم ثابت کنم و هیچ گونه نفقه ای هم به من تعلق نگرفت. متشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید اعلام تمکین کنید ودرخواست تهیه مسکن ازشوهر مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانید به خانه برگردید و همسرتان مکلف به تامین نفقه شما در صورت تمکین عام و خاص شما است