مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مجرد

سلام.
دختری مجرد و معلم هستم و خواهرم مجرد و 35 ساله که شاغل نیست ولی جدا زندگی میکند.
مادرم سه سال قبل فوت کرده و پدرم فقط یک سال نفقه خواهرم را داده و الان رفته زن گرفته و با وجود تمکن مالی که معدن سنگ و شن و ماسه و ملک و زمین و... دارد ، دیگه به هیچ کدام ما نفقه نمیده و مدام تهدید می‌کنه که هیچ چیزی برای شما باقی نمیزارم و به زنم میدم. و میگه پول ندارم. خودتون برید کار کنید و یا اگر چیزی میخواهید به زنم خدمت کنید.
چه اقدامی باید انجام دهیم و حق و حقوق ما چه میشود ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نفقه دختر مادامی که ازدواج نکرده وشاغل نیست برعهده پدر است برای خواهر که شاغل نیست وازدواج نکرده می توان دادخواست مطالبه نفقه داد وادله ای بابت داشتن اموال به دادگاه ارایه که نشان از تمکن مالی اش بدهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه نفقه دهید .دختر مادام ازدواج نکرده وشغلی ندارد نفقه او برعهده پدر هست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای دختری که شاغل نیست و ازدواج نکرده میتوان دادخواست نفقه مطرح نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مجرد و بیکار باشید می توانید دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایید