مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
من با شوهرم 6 ماهه مشکل دارم و همسرم خیانت کرده. در منزل پدرم هستم درخواست الزام به تمکین داده و رای به نفع من صادر شد. بخاطر اینکه اذیتم کنه چون محکوم شده رفته شکایت خیانت در امانت کرده، گفته کارتهای بانکی ایشان دست من بوده و 21 میلیون پول و 10 تا 11 گرم طلای دخترم را هم من بردم. ادعاش کاملا کذب هست و طلاهای دخترمم برای رهن خونه فروخته و من هیچ دخل و تصرفی در آنها نداشتم.
من باید چکار کنم محکوم نشم؟ الکی میگه شاهد دارم. آیا میشه یه شکایت دروغ رو با دوتا شاهد قبول کنن؟ چجوری میخاد ثابت کنه؟ من برا دفاع از خودم چکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی دارید میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فقط منکر شوید و بگید به خاطر عدم صدور حکم تمکین و خیانتی که خودش کرده این کار را می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هر شخصی که ادعایی را مطرح مینماید باید ادعای خود را
در مراجع قضایی اثبات نماید
و شما انکار نمایید

و شما باید شهود ایشان را جرح نمایید تا شهادت کذب ایشان پذیرفته نشود و ...

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید در دادگاه حاضر شده و از خود دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه دلایل و مستندات در دست دارید می توانید اقدام نمایید