مشاوره حقوقی رایگان - طلب مزد

با سلام خدمت وکلای عزیز
من و همسرم 7 ماهه در حال کار برای اقایی هستیم.ایشون بنا به دلایلی مزد و حق ما رو نمیده به این آقا حدود 100 میلیون سفته برا ضمانت کار دادیم میگه اونم میذارم اجرا پدرتون و در میارم.
حتی مدارک ما رو نمیده بریم.ما حتی هزار تومنم پول نداریم بخوایم حتی شکایت کنیم.
الان نیاز به چاره دارم چیکار کنم 2 بار خواستم خودم و بکشم اگه این زن نبود بخدا خودم و خلاص کرده بودم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تعهدات خود را انجام داده اید . دادخواست استرداد سفته دهید . ضمنا بر اساس شواهد و دست نوشته ها ی موجود دادخواست مطالبه وجه دهید . اگر امکان پرداخت هزینه دادرسی را ندارید بدوا دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید