مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج موقت دختر باکره

سلام خسته نباشید. من دختری 26 ساله باکره هستم و زمان نوزادی توسط مادر و پدر واقعی خود در خیابان رها شدم و از همان نوزادی توسط یک خانواده به سرپرستی گرفته شدم
حال برای صیغه شدن نیز به رضایت ناپدری ام نیاز دارم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید رضایت پدر یاجد پدری باشد می توانید باتوجه به شرایط خود از دادگاه اجازه اخذ کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله نیاز به اجازه پدر است ، با توجه به شرایط شما می توانید از طریق دادگاه اجازه نامه اخذ نمائید