مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش به درخواست زوج

سلام خسته نباشید زوج درخواست طلاق دادن و بنده مهریه اجرا نذاشتم. میخواستم ببینم اگه در مراحل رسیدگی حاضر نشم چی میشه .. بعد این حکم طلاق اول باید صادر بشه بعد تکلیف مهریم روشن بشه .. یا تو حکم گواهی مینویسن مبلغ پیش قسط..؟ بنده فقط مهریه و نفقه بهم تعلق میگیره چون زیر یک سقف نرفتیم .. الان چیزی به نامش نیست حداقل پیش قسط به درخواست خودش چقده؟ ممنون از پاسخ

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زوج دادخواست طلاق دهید بدوا باید حق وحقوقات زن را بپردازد وتعیین تکلیف شود سپس باگواهی عدم سازش موافقت می کنند حقوقات شما باتوجه به باکره بودن نصف مهریه ونفقه است تعیین پیش قسط قبول اعسار بادادگاه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پیش قسط را قاضی با توجه به استطاعت همسرتان تعیین می کند و در صورتیکه باکره باشید نصف مهریه به شما تعلق می گیرد