مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام. بنده 23شهریور تصادف داشتم و ماشین مقابل مقصرصد درصد بود و چون بنده سردرد داشتم و کبودی اورژانس فرستادن و ماشین ها پارکینگ منتقل شد ولی آسیب جدی ندیدم کروکی جرحی دادن و کلانتری رفتم و رضایت دادم ولی گفتن باید پرونده بره دادسرا 1هفته گذشته هیچ ابلاغیه نیومده و میخواستم بدونم با توجه به اینکه شکایت ندارم همون جلسه اول دادگاه رای صادر میکنه و کارشناس برای خسارت ماشین میفرستم یا دوباره طول میکشه؟

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام با توجه به رضایت شما پرونده در جلسه اول دادسرا بسته میشه وبه نظر نسبت به خسارت ماشین دادخواست حقوقی باید بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما رضایت داده باشید ممکن است شما نتوانید خسارات خود را مطالبه نمایید