مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق دادم به خانم

ابلاغیه برای من نیومده فقط یک بار به من شناسنامه خودش نشون داد گفت من رفتم طلاق گرفتم تو هم برو شناسنامه مهر بزن ولی خوب کامل عکس شناسنامه خانم ندیدم که واقعا بدونم که واقعا اقدام به طلاق کرده یا دروغ میگه خواستم بدونم از کجا بفهم که واقعا طلاق گرفته است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر سامانه ثنا داشته باشید مطمئن برای شما ابلاغ می‌بایست شود اما میتوانید به دفترخانه که همسرتان معرفی کردند مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق دادگاه خانواده یا اداره ثبت احوال

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ثبت احوال می توانید پیگیری نمایید