مشاوره حقوقی رایگان - قیم پدر و مادر شدن

با سلام من تنها دختر خانواده هستم مجرد و 35 ساله که با پدر و مادرم زندگی میکنم و 3 برادر دارم که آنها ازدواج کرده اند پدر من دچار آلزایمر و 91 ساله و مادرم 75 ساله دچار دیابت و فشار خون می باشد که من نگهداری آنها را در خانه عهده دارم می خواستم بدانم می شود من قیم پدر و مادرم شوم و اگر قرار باشد حکم محجوریت بگیرم باید برای هم پدر و هم مادر این حکم را بگیرم و یا برای یکی کفایت می کند و در صورت گرفتن حکم محجوریت آیا من می توانم قیم والدینم شود و شرایطش چیست؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام در صورتیکه ساکن تهران هستید تماس بگیرید

پرسشگر :

نه متاسفانه ساکن تهران نیستم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

الزایمر در صورت خدشه به امور روزانه شود اری لیکن در مورد دیابت خیر