مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سنوات سخت و زیان آور بعلاوه سنوات مازاد بر آن و پرداخت حقوق بازنشستگی بر اساس آن

با سلام و درود
اینحانب پرستار شاغل در واحد درمانی بیمارستان تامین اجتماعی بوده که تا هم اکنون 29 سال سابقه کار (تایید شده توسط سازمان تامین اجتماعی) داشته با توجه به 5 سال سنوات ارفاقی سخت و زیان آور (5 سال سنوات ارفاقی سنوات سخت و زیان آور شغل پرستاری تامین اجتماعی) مجموع خدمت من به 34 سال رسیده و می بایست 34 روز حقوق بازنشستگی برای من منظور گردد این در حالیست که سازمان تامین اجتماعی اعلام می دارد که سنوات مازاد در حقوق و مزایای بازنشستگی شما محاسبه نمی گردد و فقط 1 سال ارفاقی به شما تعلق گرفته که با 29 سال خدمت شما جمعا با 30 سال بازنشسته و فقط 30 روز حقوق به من پرداخت می کند. این در حالیست که سازمان مذکور نمی تواند 5 سال (ضریب 1/3) سنوات ارفاقی که بر اساس مشاغل سخت و زیان اور به شغل پرستاری من تعلق دارد را ندهد و از طرفی هم نمی تواند سنوات مازاد من یعنی 4 سال را که حق بیمه پرداخت کردم را نادیده گرفته و محاسبه نکند .... البته به دیوان عدالت اداری شکوییه تنظیم کرده و ارایه داده ام از شما کارشناس محترم تقاضا دارم من را در خصوص رسیدن به حقوق حقه خودم یاری کنید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله حق با شماست و باید سنوات ارفاقی مشاغل سخت لحاظ گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا شما اگر 29 سال کامل در شغل پرستاری کار کرده و بیمه را نیز بر اساس شغل پرستاری رد کرده باشند، با احتساب مدت سخت وزیان اور هم اکنون حدود 43 سال سابقه دارید، ثانیا شما در همان 20 سال خدمت اگر درخواست بازنشستگی میدادید با 30 روز حقوق بازنشست می شدید ولی از حق خودتان به موقع استفاده نکردید.
اگر مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری می شدید هر مدت بالای 30 سال خدمت سابقه داشتید با ضریب 2/5 محاسبه می شد و خودبخود حقوقتان هرچی می شد میانگین دوسال آخر را حساب می کردند ولی ظاهرا تامین اجتماعی براساس قانون مدیریت خدمات کشوری محاسبه نمی کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید