مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در قبال وام بانک

با سلام حدود یکسال و نیم پیش یک نفر برای گرفتن یک وام 600میلیونی از بانک از من وکالتی در محضر گرفت که بعدا فهمیدم وکالت 3تا خونم بهش دادم و سرم کلاه گذاشته و همه وکالت خورده به اسم ایشون ولی پولی رد و بدل نشده و قولنامه ای نوشته نشده حالا نه وام پرداخت میکنه نه وکالت باطل و میگه باید وام بدی و 3تا خونتم برای من چون وکالت دادی
تمام زندگیم از من گرفته و یک وام 600میلیونی هم باید بدم توروخدا کمک کنید چکار باید کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز حتما به وکیل مراجعه کنید حتما