مشاوره حقوقی رایگان - طلاق رجعی

دادگاه طلاق رجعی که تازه ثبت کردیم دفترطلاق به ماگفتن 3ماه ده روزبایدزمان بگذره تاطلاق ثبت بشه حالاآیازوج میتونه ازدادگاه تقاضای تمکین 24ساعته روبکنه یااینکه زوجه تاپایان این مدت دراختیارزوج باشه یانه؟اونوقت اگه زوجه قبول نکنه تکلیف چیست.ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا زوجه تا پایان عده باید در منزل زوج باشد

پرسشگر :

جواب سوال خودم رونگرفتم .سوالم چیزدیگه ی بود.درحال حاضرهمسرم حدوددوسال که پرونده طلاق دردادگاه درحال رسیدگی بودش درخونه مادرش زندگی میکردحالاکه حکم دادگاه طلاق رجعی صادرشده دردفترخانه ثبت کردیم وحال منتظرعده آن هستیم حال سوالم اینه آیامیتونم ازدادگاه مربوطه تقاضابکنم که تازمان پایان عده همسرم48ساعت کم وبیش پیشم باشه یانه؟اگه چنین تقاضارا دادگاه قبول بکنه ولی زوجه توجهی نکنه حکم چیست.ممنونم

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

پایان مدت و در صورت عدم رجوع ثبت می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در دوران عده قابل رجوع و تا پایان مدت باید زوجه بماند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر در صورت داشتن رابطه با زوجه ، در مدت عده ، رجوع از طلاق
محسوب میشود و طلاق باطل
می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید چنین درخواستی داشته باشید
ذات عده به این است که امکان رجوع برای زوج‌ محفوظ باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منعی ندارد . اگر زوجه در ایام عده تمکین خاص کند به معنای رجوع است و طلاق از بین میرود