مشاوره حقوقی رایگان - پرینت از پیام های واتساپ

باسلام میخواستم بدونم آیا پلیس فتا میتونه به پیام های واتساپ ددسترسی داشته باشه؟ اگه بله این دسترسی در چه حد هست؟ چون من بایه نفر تو واتساپ چت میکنیم یعنی نامزدیم مامانم یه جورایی تو فتا آشنا داره و میخواد سر از مکالماتمون در بیاره آیا میتونه؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید چون جوابا در این ضمینه ضد و نقیضه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کسی شاکی شود به دستور دادسرا پلیس فتا جستجو می کند اما اینطور نیست که همه پیامهای شما دسترسی پیدا کند ولی آنچه مسلم کار خلاف آخرش رو میشه کار خلاف نکنید تا هیچکس به شما انگ تخلف نزند