مشاوره حقوقی رایگان - مدیر ساختمان

سلام. بنده مدیر ساختمان هستم و ده پونزده سالی هست ک کارهای ساختمان ب عهده دارم. و از ساکنین بطور ماهیانه شارژ دریافت میکنم. برای خرج های ساختمان فاکتوری در دست ندارم و فقط یکی از ساکنین (از ده واحد) مدعی شده که من پول هایی ک گرفتم رو تو مصارف شخصی استفاده میکنم. و به من تهمت دزدی زده و گفته شکایت میکنه..ایا میتواند از من شکایت کند؟ و در نهایت اگر شکایت کند باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حساب هزینه ها و در آمدها را ارائه دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد را ارایه دهید چه حسنی داشته پانزده سال مدیریت کردید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با استناد به خدمات و پرداخت انشعابات یا هزینه هایی که در ساختمان ارائه داده اید و شهادت برخی از ساکنین از خود رفع اتهام نمایید