مشاوره حقوقی رایگان - وکیل بانک گفت زمین شما توقیف ممنوع خروج شدم ولی توی سایت فقط این اومده یعنی؟

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 27/08/1396 ساعت 18:37 می باشد
1-پرونده کلاسه x با علت طرح اجراي حکم نسبت به خواسته مطالبه وجه سفته و محکومیت محكوميت مدني- حكم به انجام عمل معين در شعبهx ثبت گردید
2-در تاریخ 11/06/1396 وقت نظارت برای تاریخ 11/09/1396 تعیین گردید
3-نسبت به دعوی بانك x به طرفیت x و y و z و شركت xبه مديريت رx مبنی بر مطالبه وجه سفته طی شماره x مورخ 27/08/1396 مختومه شدن پرونده به دليل اجراي حكم
4-در تاریخ 27/08/1396 وقت نظارت مورخ 11/09/1396 باطل شد.
وکیل بانک گفت زمین شما توقیف و ممنوع خروج شدم چندین ساله بیمارم و اولین بار امروز ثنا رو باز کردم فقط این اومده .
زمین من واقعا توقیف شده با توجه به 3
متشکرم.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام ظاهرا بله
اما بهتر است به شعبه مراجعه کنید چون همیشه دقیق نمینویسند

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام برای اطلاع از وضعیت خروج ,
می توانید به شعبه یا اداره گذرنامه مراجعه کنید