مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

سلام
پدرم چند سالی هست که فوت کرده و شغلش هم کارگری بود
در زمانی هم که در قید حیات بود دچار سکته مغزی شدن
توی تقریبا ده سالی که دچار این مریضی شده بود به علت کهولت سن و عدم توانایی در تامین مخارج زندگی و مخارج دوا و دکتر قسمتی از زمین سه هکتاری شخصی خود به مقدار یک هکتار را فروخت
این مقدار از زمین را داماد کوچکش خرید حدودا 12سال پیش
ماند 2هکتار که ما بین 4 ورثه 2 تا برادر و 2 خواهربه صورت شفاهی و توافقی تقسیم کردیم
ما تقسیم نامه هم نداریم
حالا یک نفر از ما به این تقسیم بعد از گذشت چند سال معترض است
رفته شکایتی تنظیم کرده و انحصار وراثت گرفته گفته که زمین پدرم 3 هکتار بوده و سهمم بیشتر میشه
در ضمن نه ما ونه اون داماد کوچک خانواده که زمین را از پدرم خریداری کرده بود هیچ مدرکی در دست نداریم پدرم که فوت کرد بعداز 3سال داماد ما زمینو فروخت به دو نفر دیگه
میخوام بدونم چیکار باید کرد
آیا راهی هست برای اثبات یا خیر؟
ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
خریدار اخر و داماد باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت و اثبات بیع شفاهی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایند و
و با معرفی دو نفر شاهد و پرینت بانکی پرداخت ثمن معامله و سایر مدارک و مستندات ، ادعای خود را اثبات نمایید
و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر مدرکی نباشد همه سهیم هستند
مگر داماد و جه شما ادعای خود را اثبات کنید
شاهد دارید؟