مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

سلام مادرم چندسال پیش تقاضای ارث پدریش کرده بود..پرونده رفت دادگاه...بعدچندین باردادگاه کارشناس همراه وکیل مادرم ودآییم هام وچندشاهداومدن سرباغ...چون مادرم بی سوادبود وغافل ازاینکه وکیل ماروهم با رشوه گرفته بودن..دائیم هام با دوکاغذ جعلی که یکی رووکیل دائیم اون رور توی باغ درسال 86 از زبان پدربزرگم که سال 42زمین وشالیزارخود را به دوپس هبه کرده..بعدشورای سال86امضاکرده...مگه وکیل پدربزرگم میشناخت..بعدسال42 اموال دست ارباب بود سال 50 تازه دادن بودن با بابابزرگم...آیا نوشتن این خط ازنظروکیل جرم نبست..این هیچکس نمیدونه وکیل مادرم گفت خط آقای عبادی وکیل داییم است...مگه وکیل طرف میتونه هبه بنویسه فقط به کام موکلانش...آیا میتونیم ازطریق کارشناسی خط ازش شکایت کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیز نمی تواند امکان شکایت از طرف مادر شما هست.