مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین

چندسال پیش پدرم با دست نوشته معمولی یک چهارم از منزلش رابه زن سومش داده زمین دارای سندرسمی است دوست نوشته انهارافقط برادرم پیرزن سوم امضا کردن بدون شاهدومهربنگاه وماسه خواهرودو برادرازان خب نداشتیم الان میتوانیم آن دست نوشته راباطل کنیم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پدرتان آن را امضا کرده مبایعه نامه آنها صحیح است .‌

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتون امضاء کرده باشد قرارداد معتبر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید
دست نوشته عادی سند محسوب نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
قرارداد معتبر و صحیح میباشد

اگر پدر شما زنده باشد و قرارداد در قالب عقد هبه باشد با شرایط خاصی ممکن است هبه قابل رجوع
.. باشد اگر

ولی اگر قرارداد در قالب عقد صلح باشد ، عقد صلح لازم است و قابل رجوع نمیباشد

و اگر قرارداد در قالب عقد بیع باشد باید تمام شرایط اساسی عقد بیع رعابت شده باشد و