مشاوره حقوقی رایگان - پایان مهلت اجاره مستاجر و بیرون نیامدن از خانه

با سلام. بنده سال دو سال پیش یه مستاجر برای خونه بنده اومد و قرارداد بستیم و یک خانم مسن گفتند که تنها زندگی میکنند با بنده قرار داد بستند(اردیبهشت ماه) اما چون من نبودم اجاره نامه رو با مشاور املاکی که خانه را به او سپرده بودم امضا کردند و مدتی بعد من هم اون رو امضا کردم.یکسال گذشت و با اینکه بنده بعدش از رقم قرار داد ناراضی بودم مشاور املاکی بعد از پایان قرارداد گفتند که مستاجر میخواد بشینه و بنده مخالفت کردم اما گفتند به علت کرونا اجازه بیرون کردن نداریم و فقط حق داریم مقدار درصد مشخصی بخاطر کرونا اضافه کنیم و بنده هم گفتم اگر چاره ای نیست باشه. دوباره موقع عقد قرارداد بنده رفتم ولی مستاجر نبود و مشاور املاک امضا قرار داد جدید را از من گرفتند.
بنده امسال از قبل از پایان موعد به مشاور املاک گفتم که با مستاجر هماهنگ کنند که دیگر در هیچ صورت اجاره نخواهم داد و شاید لازم شود خودم به خانه نقل مکان کنم.با این حال مشاور املاک بارها به من گفتند که مستاجر قبول نکردند و این خانم مسن باز نشسته قبول نکرد و گریه و زاری کرده و ... و من نپذیرفتم و گفتم خودم لازم دارم. بنده اصلا مستاجر رو ندیدم و صداشم نشینیدم و الان با گذشت چند ماه از موعد پایان قرارداد هنوز در خانه بنده هستند و مشاور املاک با بهانه قرار دادن کرونا و... در حال راضی کردن من برای بیرون ننداختن مستاجر بودند و بنده که شک کردم با اندکی پرس و جو فهمیدم آن خانه نه تنها پیرزنی ندارد بلکه دو ماشین در خانه پارک هستند و چند مرد جوان هستند و نمیدانم اصلا ارتباطی با خانم مستاجر دارند یا خیر.بنده جوان هستم و گول اعتماد به مشاور املاک رو خوردم و هردفعه حضوری رفتم مشاور املاک با اوردن بهانه هایی از دعوت یا بردن بنده بصورت حضوری برای دیدن مستاجر خودداری کردند و الان که مطمعنم خودشان هم با ایشان هم دستند آیا راهی برای خارج کردن مستاجر دارم یا خیر؟؟
متاسفانه بعلت ناآگاهی من از مستاجر حتی چک ضمانت هم نگرفته اند.
مشاوراملاک هر وند وقت یکبار مجدد از من وقت میخواهد و با به تاخیر انداختن خروج از منزل مستاجر همکاری میکند.
الان چهار ماه بیشتر از موعد قرارداد در خانه بنده بدون قرارداد جدید هستند.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طرخ دعوای تخلیه و یا درخواست تخلیه فوری را به دادگاه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید بصورت قانونی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مصوبه جدید قرارداد اجاره با
افزایش 25 درصد اجاره بها خود به خود تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنایات

اگر خود موجر ، مستاجر باشد
در صورت نیاز شخصی موجر به
مورد اجاره و اثبات نیاز شخصی
در صورت ازدواج اولاد ذکور موجر و ثبت انعقاد عقد نکاح در دفتر ازدواج
در صورت فروش مال مورد اجاره و انتقال سند رسمی مالکیت در دفترخانه

حالا اگر شرایط تخلیه برای شما وجود داشته باشد باید دادخواست دستور تخلیه فوری در شورا مطرح نمایید