مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت ماشین تصادف امانتی

سلام. من ماشینم دست راننده بوده و تصادف کرده شکایت کردم. دادگاه رای داده200 ت باید. پول ماشین کامل پرداخت کنه بهم و. هزینه این مبلغ نصفش به دادگاه. تعلق میگیره. هزینه دادگاه گفتن19 ت. که نداشتم و. گفتن شاهد بزارید روی پرونده فرم استشهادیه اعسار رو کامل کردم متاسفانه عموم فوت کرد و نتونستم. زود اقدام کنم به پروندم سه روز از تاریخ گذشته. و پروندم. رد شده قوه قضایی که پرسیدم گفتن از اول باید. دوباره شکایت کنید. میخواستم بدونم من شکایت کنم باز نیاز هست کارشناس بفرستم تا ماشین بررسی کنه چون کارشناس یه بار ماشین در‌پارکینگ بازدید کرده و‌پرونده تکنیل کرده رای دادگاه هم صادر شد فقط ب دلیل دیر بردن فرم شاهدام پروندم رد شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد