مشاوره حقوقی رایگان - احداث تراس (بالکن) بر روی کوچه عرض دو متر در ارتفاع 2متر و 20سانتی تا 3متر

چند سال قبل فردی بر روی کوچه عموم، بدون مجوز اقدام به ساخت خانه و احداث تراس نمود که ارتفاع این بالکن از سطح زمین 2متر و 20سانتی متر تا 3 متر متغیر (بواسطه داشتن شیب) می باشد. در آن موقع کسی شکایتی ننمود (بواسطه اینکه همه آشنا و فامیل بودند) اما الان صاحب خانه قصد بازسازی خانه را دارد اما می خواهد دست به تراس نزند. دهیار و اعضای شورای اسلامی شهر هم مدافع صاحب خانه مذکور هستند (به خاطر پولی که دریافت نموده اند). ضمناً اهالی کوچه نمی خواهند از طریق قضایی اقدام نمایند قصدشان اقدام از طریق سیستم اداری است لطفاً ارشاد فرمائید:

پاسخ ها :

پرسشگر :

بااهداء سلام و تحیات
بااحترام ، ممنون میشم بیشتر توضیح بفرمائید که به صورت تعیین حکم و داور اقدام کنید یعنی چه؟ بازم تشکر

ضوابط بالکن بالکن ضوابط بالکن در کوچه