مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب و تغییر حساب یارانه

باسلام
مدتی پیش فردی ناشناس نزد من آمد و گفت: سقف برداشتم پر است و نمی‌توانم از حسابم پول برداشت کنم، اگر امکانش هست مبلغ 200 هزار تومان ب کارت تو انتقال بدم و از حساب تو برداشت کنم، من هم برای رضای خدا قبول کردم. فرد ناشناس 200هزار تومان ب حساب من واریز کرد و من همان لحظه پول را گرفتم و دادم ب آن مرد. تشکر کرد و رفت. فردای آن روز از پلیس فتا با من تماس گرفته شد و گفت: آن مرد از من سو استفاده کرده پولی ک ب کارت من زده کلاهبرداری بوده واکنون حساب من مسدود شده. آن حساب ک مسدود شده حساب یارانه ام بوده حال سوال من اینست: آیا میتوانم حساب دیگری باز کنم و یارانه ام را منتقل کنم؟؟؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد.