مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام
زوجه باکره هستم از سال 98 با نامزدم به مشکل خوردم - سال گذشته با وجود باکره بودنم و اطلاع اقا پسر از آن دادخواست الزام به تمکین دادن که به قاضی گفتن با من مسافرت رفتن و عکس و فیلم سفر نشون دادن و این مورد درست بود سفر رفته بودم / من جلسه شرکت نکردم و فقط لایحه دادم - در ثنا متوجه شدم دادخواست معاینه بکارت لواط و افضا اومده - رفتم شعبه قاضی گفت خوب شد اومدی شوهرت گفته با تو خلوت داشت و رابطه جنسی داشته داخل پرونده نگاه کردم دیدم قاضی صورت جلسه نوشته : بچه نداریم الت وارد واژن شد خونی ندیدم همسرم باکره باید باشد که بعید است باشد- و زیرش امضا کرده و درخواست معاینه زده - من زیر پاهام خالی شد این دیدم ولی رفتم پزشکی قانونی و بکارت من ثبت شد و دادخواستش رد شد- میخوام ببینم میتونم به عنوان تهمت و افترا ازش استفاده کنم و بندازمش زندان ؟ برای جلسات طلاق خیلی داره اذیت میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و صرف اعلام پزشکی دلیل بر تهمت و افترا بودن ادعا زوج نیست.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
اگر همسر شما در صورت جلسه دادگاه نوشته باشد که شما قبل از ایشون با شخص دیگری ارتباط داشتید و باکره نبودید می توانید اقدام کیفری کنید. که در این حالت هم حبس ندارد و بسته به نوع جرم، شلاق یا جزای نقدی دارد