مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

باسلام. بنده با شریکم به توافق رسیدیم که مغازه مال ایشون باشه سند 6 دانگ هم کرفت یکسال بعدش بابت بدهی وخسارتی که به بنده زده بود 50درصد مغازه رو به من داد در دفترخانه این متن رو نوشتیم(اینجانب.....به شماره ملی .....عطف به وکالت شماره ... پنجاه درصد از محل مغازه به متراژ...همکف و متراژ... بالکن تجاری طبق مشخصات سند تک برکی ودرج شده در وکالت نامه را به اقای ....منتقل نمودم و مبلغ20000000 ریال صلح نمودم ومبلغ را تماما دریافت نمودم کلیه خیارات از طرفین ساقط گردید)دو تا امضای شاهد که یکیش دفترخانه است را هم داره الان ورثه میکن بنده هنوز پول ندادم هرچی میکم حساب کتاب کردیم میکن نه میریم شکایت میکنیم ایا این نامه رو دادکاه قبول میکنه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.