مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص پرونده مختومه

سلام
دعوی ملکی از طرف اینجانب مطرح شد که رای به نفع بنده صادر و منجر به صدور رای خلع ید برای طرف مقابل شد. پس از کش و قوص فراوان ایشان در اجرای احکام توافقی مبنی بر قبول شرایط من اعلام نمودند که در یکی از این بندها بنده قید کردم در صورت عدم اجرای توافق خواستار اجرای حکم خلع ید می‌باشم حالا پس از گذشت چندین ماه ایشان توافقات را اجرا ننموده اند از اجرای احکام پیگیری کردم ایشان نیز گفتند پرونده مختومه شده حالا راهکاری برای گشودن مجدد پرونده وجود دارد با توجه به عدم اجرای توافقات از جانب متهم.
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست الزام به انجام تعهد .اشتباه کردین توافق جدید انجام دادین و رای رو منوط به این توافق کردین.حالا مجدد باید دادخواست الزام به انجام تعهد بدین و در دادگاه ثابت بشه ایشون توافقات حدبد رو انجام نداده تا بعد بتونید خلع ید رو پیگیری کنید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست الزام به انجام تعهد .اشتباه کردین توافق جدید انجام دادین و رای رو منوط به این توافق کردین.حالا مجدد باید دادخواست الزام به انجام تعهد بدین و در دادگاه ثابت بشه ایشون توافقات حدبد رو انجام نداده تا بعد بتونید خلع ید رو پیگیری کنید