مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند از خانه توسط مادر

سلام خانم متاهلی ساکن تهران هستن پدرومادر ساکن شیراز،پدر زمین گیر و نیازمند مراقبت دائم دارند،خانم در ماه یک هفته ب پدر سر میزند و نگه داری میکند مادر این خانم اقدام ب شکایت کرده ک حق ندارد بیاد و ب پدرش سر بزند چون متاهل هست دیگه اینجا نباید بیاد،ایا با این شکایت میتواند مانع ورود دختر شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
دختر می تواند هر روز پدر خود را ملاقات کند البته به شرطی که مزاحمتی برای آنها نداشته باشد.