مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام اگر مرد نفقه گذشته زن را پرداخت نکرده باشد مرد می تواند برای زن عدم تمکین بزند و تا چند مدت نفقه گذشته تعلق می گیرد مجازات نپرداختن نفقه گذشته چیست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نفقه گذشته شما تا زمان صدور حکم بر عدم استحقاق نفقه قابلیت دریافت دارد . دعوای عدم تمکین و صدور حکم آن ظرافت های خاص خودش را دارد و نیازمند اطلاعات و جزئیات بیشتر جهت راهنمایی شما می باشد . در صورت تمایل درخواست مشاوره تلفنی فرمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد
ترک انفاق مجازات دارد گاها حبس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن تمکین نکند مرد می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد، در این صورت اگر زن حاضر به تمکین نباشد حکم الزام به تمکین صادر میشه و از تاریخ حکم نفقه تعلق نمی گیرد.
زن برای نفقه گذشته خود می تواند دادخواست مطالبه نفقه بدهد.