مشاوره حقوقی رایگان - کاهش یا تخفیف مجازات حبس

با سلام و عرض ادب و احترام

به دو سال حبس تعزیری محکوم شده ام
هنوز تسلیم به رای نزده ام

برای کاهش میزان حبس از کدام ماده ها و قوانین میتوانم استفاده کنم؟
لطفا راهنماییم کنید

با تشکر بسیار فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به اسناد و مدارک مربوطه و پرونده دارد تسلیم به رای همیشه پیشنهاد نمی‌شود

یک وکیل :

ماده 442 قانون دادرسی کیفری .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر حرم قابل تعلیق است درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید.
و یا اینکه می توانید تسلیم به رای رای شوید و درخواست تخفیف مجازات و درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید.