مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

سلام وقتتون بخیر من دختری 19 ساله هستم همیشه از بچگی مورد توهین هم خودم هم مادرم و هم برادر 25 سالم بودیم و الان به دلیل قبول نشدن پزشکی در کنکور و پوششم که معمولی هست مورد ضرب و شتم قرار گرفته ولی کبود نشده و فقط ویدئویی از فحاشی پدرم دارم میخوام کلا پدرم دیگه دخالتی توی زندگیم توی هیچ موردی نداشته باشه امکانش وجود داره؟گذرنامه و ازدواج هم شامل این شرایط باشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به 123 اورژانس اجتماعی زنگ بزن، قانونی نداریم که که پدر را مجبور کند در زندگی فرزندش دخالت نکند آنهم دختری که هنوز مستقل نیست ودرامدی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و مشکل خود را پیگیری کنید
بهتر است به مشاور خانواده نیز مراجعه کنید
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان طرح شکایت وجود ندارد و بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سنتان و داشتن شرایط می توانید مستقل زندگی نمایید جهت ازدواج در صورت باکره بودن به اجازه پدر نیاز می باشد برای گذرنامه خیر