مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب ملک در دست ساخت

سلام
بنده مالک ملکی در منطقه کن در تهران میباشم.ملک بنده چهاردیواری و دارای بنای قدیمی بود که من اقدام به باز سازی وتعویض سقف آن نمودم ..
حال بعداز گذشت سه ماه ناحیه شهرداری مدعی است ملک غیرقانونی ساخته شده وباید خراب شود.واز سوی دادستانی حکم تهیه کرده.
بنده به دفتردادستان مراجعه واعلام کردم که فقط بازسازی انجام داده ام وحکم تخریب برایم صادرشده .درپاسخ نامه ای به شهرداری ارسال کردند که از متن آن بی اطلاعم.
این درحالیست که معمورین شهرداری اصرار دارند بنده بادست خودم سقف ساختمانم را تخریب کنم.
با توضیحات بنده پرونده من به چه صورت پیش میرود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر گونه ساخت و ساز نیاز به مجوز دارد و در صورتی که بدون مجوز ساخته شده باشد امکان تخریب وجود دارد