مشاوره حقوقی رایگان - نحوه بیمه باغبان

سلام. باغی در شمال کشور دارم و خانه سرایداری در داخل باغ وجود دارد که آنرا به فردی با همسر و فرزندش داده ام که هم مواظب باغ باشد و هم این اختیار را دارد که در روزهای بیکاری برای دیگران هم کار کند . ایشان تقاضای بیمه نموده است به چه شکل می توان وی را بیمه نمود با توجه به اینکه در اکثر روزها برای دیگران کار می کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

قرارداد کارگری و کارفرمایی تنظیم نمایید و به بیمه اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید بیمه نمایید تا از اتفاقات بعدی جلوگیری شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ازش کار نمی کشی فقط قراردادسرایداری منعقد کنید اما اگر کار می کند دو قرار داد