مشاوره حقوقی رایگان - دزدی

سلان ببخشید ما عید یعنی چندماه پیش وقتی از مسافرت برگشتیم خونمون رو دزد زده بود و وسایلی اعم از طلا و کامپیوتر جعبه های اچار و چندین قلم وسایل منزل به سرقت برده شد .در محله ای که ما زندگی میکنیم دو نفر به عنوان کسانی هستند که صراحتا دزدی میکنند و کل محل به این موضوع اگاه هستند ایا الان بعد از گذشت 6 ماه میتوانیم نام ان دو نفر را به عنوان مظنون به پاسگاه اعلام کنیم؟؟ ایا میتوانند ادعای حیثیت کنند ؟؟ چون دزدی کرده اند قبلا و همسایه ها هم به این موضوع اگاه هستند ایا میتوانند شکايت کنند؟؟و ما از خانه خودمان یک فیتیله سیگار پیدا کردیم که دزد جا انداخته با این چه کار میتوانیم بکنیم؟؟؟

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،اگربه کسی مظنون هستید،میتوانید به دادسرا معرفی کنید وگذشت 6ماه مشکلی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید اما اگر ادله کافی نبود با اثبات سوء‌نیت شما، می توانند درخواست اعاده حیثیت کنند