مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست حجر

اینجانب فرزند پسر خانواده می باشم که ازدواج کرده و متاهل می باشم و دارای دو خواهر هستم که یکی چندین سال است در خارج از کشور ازدواج نموده است و دیگری با پدرم زندگی می کند مادرم در سال 91 فوت نموده است. پدرم آپارتمانی سه خوابه در تهران داشته است و نیز دو قطعه زمین در مهرشهر کرج. در فاصله فوت مادرم تاکنون به تازگی متوجه شده ام که خواهرم با همکاری دوست پسر خود و سوء استفاده از خلا وجود مادر و دیگر بستگان پدرم را با وجود 83 سال سن و سابقه فراموشی در سال های 92 و 93 به بنگاه برده و با ادعای اینکه خواهر و برادرش در خارج بوده و من و آن دوست پسر که به عنوان همسر معرفی کرده بود
پدرم را ترغیب به فروش آپارتمان با 165 مترمربع و مقداری زمین قدر السهم که قیمت آن در حدود سال92، 700 میلیون تومان بوده به همان دوست پسر خود نموده است. در حالی که به گفته پدرم مبلغ را 450 میلیون قید نموده و از این مبلغ 150 میلیون نیز چک بوده که معلوم نیست با چه حیله ای سند را بنام خود زده و هم اکنون پدرم می گوید که هنوز چک ها را نگرفته است متاسفانه نه چک ها را بیاد می آورد و نه دفترخانه که سند بنام شده است. فقط فرد خریدار هر از چندگاهی وی را می فریبد که بیکار است و بعداً که آپارتمان را فروخت دین خود را می دهد. در مورد دو قطعه زمین نیز خواهرم با همکاری همان دوست پسر با عنوان اینکه وی پیر است و نمی تواند به کارهای اداری و ساخت و ساز در زمین ها بپردازد گویا وکالت بلاعزل از وی گرفته اند و سند حاکمیت هر دو قطعه را خواهرم به نام خود برایم تلگرام نموده است در حالی که پدرم بی خبر بوده و فقط می گوید نه زمین ها مال خودم است و من فقط وکالت داده ام. قابل ذکر است که من به تازگی از موارد فوق اطلاع حاصل نموده ام و خواهرم اجازه دیدار با وی و حتی تماس تلفنی و موبایل را به من نمی دهد با این ادعا که آپارتمان فعلی نیز که با پدرم زندگی می کند بنام وی است و من حق ورود به آن را ندارم. من قبلا پدرم را به متخصص مغز و اعصاب نشان داده ام و وی نشانه های بروز آلزایمر را تشخیص داده و داروهای مربوطه را داده است. من درخواست حجر پدر و درخواست قیم را ارائه داده ام ولی دادیار می گوید باید پدرم را ببیند لیکن من نمی توانم پدرم را ببینم حتی یکبار که در خیابان او را دیدم خواهرم دوست پسرش را مطلع نموده و هردو از ترس برملا شدن سوء استفاده و کلاهبرداری های انجام شده از پدرم، من و خانواده ام را تهدید نموده و به انحا مختلف از جمله شکستن در انباری منزل اینجانب و نیز یکبار با حمله از پشت و وارد آوردن ضربه به سر و شکستن شیشه ماشین مرا تهدید نموده و از پیگیری دادخواست منصرف نماید. لطفاً راهنمایی نمایید من چگونه می توانم با وجود این مسائل قیمومت پدرم را بگیرم و وی را از این وضعیت نجات دهم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، بدواً می باید ادعای محجوریت پدر خود را در حین وقوع معامله و انتقال بخشی از اموال و دارایی خود به خریدار به اثبات برسانید که به نظر نمی رسد شما بدون داشتن وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد ، با تجربه و با نفوذ بتوانید از عهده اثبات این مهم در صورت مقرون بودن به واقعیت مسلم برآئید .

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام.درمورد حجر با توجه به زنده بودن پدرتان مستلزم معاینات پزشکی است .اما با توجه به مشکلات وموانعی که برایتان ایجاد می کنند شکایتی تحت عنوان سوئ استفاده از ضعف نفس پدرتان علیه خواهرتان و شخص دیگر در دادسرا طرح کنید شرایط احضار و جلب آنها و نهایتا حضور پدرتان احتمالا فراهم شود